Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η χαμένη γενιά της Ελλάδας....!

Έχω βαρεθεί να με θεωρεί ο κόσμος άχρηστο.

Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε οι αγράμματοι και γιατί δεν βρήκα δουλειά αφού σπούδασα...

Δουλεύω 16 ώρες σε ταβέρνα διότι δεν έχω άλλες επιλογές και εκτός αυτού έχει περισσότερη δουλειά από οπουδήποτε στην Ελλάδα.
Έχω βαρεθεί να δουλεύω με πακιστανούς και γενικά με αλλοδαπούς στο σέρβις. Που είναι οι Έλληνες σερβιτόροι ?
Έχω βαρεθεί να μας λένε όλοι « Χαμένη γενιά της Ελλάς ».
Ποια αξία δίνει η Ελλάδα στους σπουδαγμένους ? Η μήπως τσάμπα σπουδάζουμε ? Σκεφτείτε το, δεν είναι μόνο η καλοπέραση οι σπουδές. Γιατί μου φαίνεται αυτήν την λογική έχουν οι περισσότεροι… Λύγοι είναι αυτοί που σκέφτονται το μέλλον τους και αν θα κάνουν οικογένεια η αν θα προσπαθήσουν να γίνουν καλύτεροι από τους γονείς η από τις προηγούμενες γενιές τους.
Εμάς που έχουμε την γκόμενα μας και ο μπαμπάς έχει τα λεφτά, προς το παρόν μας αρκεί να μας χαρτζιλικώνει… Εμάς μας αρκεί που έχουμε μία καφετέρια ανά 5 μέτρα στη πόλη. Η ανά 20 μέτρα ένα κλαμπάκι, μπαράκι, η μπουζούκια. Πού είναι τα εργοστάσια της Ελλάδας ? Τη κάνουν αυτά στη Βουλγαρία και σε ξένες χώρες ?
Απλό είναι δεν υπάρχει λόγος να μηνούν εδώ. Διότι αλλού θα βγάλουν περισσότερα και θα πληρώσουν παράλληλα λιγότερο τους φόρους τους.
Που είναι οι στόχοι μας ρε πεδία ? Κανείς δεν θέλει να γίνει πλούσιος ? Κανείς δεν θέλει να κάνει οικογένεια ? Κανείς δεν θέλει να προσφέρει κάτι σον τόπο που ζούμε ? Τη γίνεται ???
Δεν φταίει η πολιτική και μόνο για το χάλι που επικρατεί σε κάθε τομέα. Φταίμε πάνω απ όλα εμείς οι Έλληνες ! Κακά τα ψέματα ! Ξυπνάτε επιτέλους !!!

Αναγνώστης από tromaktiko στις 11:02 μ.μ.
αν θελεις κατω εχει το σήμα του facebook πατα το και βαλε το στον τοιχο σου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου