Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Με Φερέιρα και τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός

Τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να εμπιστευτεί στον πάγκο του συλλόγου και τη νέα σεζόν η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Τρίτη, επιβεβαιώθηκε, όπως αναμενόταν, η παραμονή του Πορτογάλου προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ακόμα συζητήθηκε το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή, το οποίο αναμένεται να έχει λυθεί μέσα στην εβδομάδα, αλλά και εκείνο τον μεταγραφών, τόσο των αγορών, όσο και των πωλήσεων.

«Έχουμε ταύτιση απόψεων σε πάρα πολλά θέματα και στο πως θα φτιαχτεί η ομάδα το καλοκαίρι. Η παραμονή του προπονητή αποφασίστηκε ομόφωνα. Πλέον στρεφόμαστε στην απόκτηση τεχνικού διευθυντή και εντός των επόμενων εβδομάδων θα λυθεί και αυτό το θέμα. Δεν μιλάμε για γενικό αρχηγό, μιλάμε για τεχνικό διευθυντή», σχολίασε το μέλος της διοικούσας επιτροπής, Αδαμάντιος Πολέμης.

Όσον αφορά το θέμα των μεταγραφών, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τη μη συμμετοχή των μετόχων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου: « Όλα είναι θέμα προσφορών που θα πάρουμε. Όπως έχουμε δει παίκτες και για αγορά. Όταν τελειώνει ένα θέμα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Δεν έχουν μπει λεφτά στο ταμείο, οπότε ο προγραμματισμός είναι χωρίς λεφτά».

Ο Γιώργος Νίκας, μέλος και εκείνος της διοικούσας επιτροπής, τόνισε: «Κάνουμε ότι μπορούμε. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και του χρόνου. Υπάρχουν προτάσεις και για παίκτες μας αλλά και προτάσεις για άλλους παίκτες που θέλουμε εμείς. Ο προπονητής που έχουμε ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή»
από NAFTEMPORIKI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου