Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πυροβόλησαν 19χρονο!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο το οποίο δείχνει έναν άνδρα να αιμορραγεί αφού έχει πυροβοληθεί από αστυνομικούς σε δρόμο του Σαν Φρανσίσκο. Το βίντεο περιέχει πολύ σκληρές σκηνές!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!

Η αστυνομία επιμένει οτι ο νεαρός πυροβόλησε πρωτος εναντίον των αστυνομικών. Αυτόπτες μάρτυρες λένε οτι δεν είδαν να σηκώνει όπλο. Κάποιοι άλλοι λένε οτι ήταν ύποπτος για 4 φόνους. 'Οποια και αν είναι τελικά η αλήθεια, το γεγονός οτι ο 19χρονος πυροβολήθηκε 5 φορές από τους αστυνομικούς και επι ώρα αιμορραγούσε αβοήθητος δείχνει οτι η σκληρότητα που επέδειξαν οι αστυνομικοί δεν αρμόζει σε όργανα της τάξης.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 16/07 στο Σαν Φρανσίσκο. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 19χρονος ο οποίος πέθανε στο πεζοδρόμιο αβοήθητος, οπλοφορούσε.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας υποστήριξε οτι το περιστατικό έγινε οταν ο νεαρός κατά την διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων από αστυνομικούς σε λεωφορείο βρέθηκε να μην έχει πληρώσει το αντίτιμο των 2 δολαρίων. Τον κατέβασαν από το λεωφορείο αλλά εκείνος κατάφερε να τους ξεφύγει.
Κατά την διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί υποστηρίζουν οτι εκείνος τους πυροβόλησε και με την σειρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά.

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες λένε άλλη ιστορία. Οτι ο νεαρός την ώρα που έτρεχε είχε τα χερια του σηκωμένα στον αέρα και δεν κρατούσε όπλο. Και μέχρι σήμερα ακόμα να βρεθεί το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τους αστυνομικούς....

Ο νεαρός αιμορραγούσε για ώρα πεσμένος αβοήθητος στο πεζοδρόμιο, άοπλος και με τους αστυνομικούς να έχουν συνεχώς προτεταμένα τα όπλα εναντίον του λες και ήταν ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο! Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα πέθανε!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!





απο madata.gr
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου