Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Παπαρίζου: Μιλά για την νέα της ζωή στη Σουηδία

Για την νέα της ζωή στη Σουηδία μετά τον χωρισμό με τον Τόνι Μαυρίδη μίλησε για πρώτη φορά η Έλενα Παπαρίζου.

«Πέρασα μία φάση που ήθελα να επιστρέψω στα παιδικά μου», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, που από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκεται στην Κύπρο ενόψει των συναυλιών της στο νησί.

«Είμαι στη Σουηδία περίπου τρεις μήνες... Κάνω πράγματα για την δουλειά, αλλά και ξεκουράζομαι. Δίνω και πάρα πολύ χρόνο στην οικογένειά μου», είπε η Έλενα στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό «Super» και παρατήρησε πως κάποιες φορές είναι καλό για τον καθένα να επιστρέφει στα παιδικά του. Kι εδώ έρχεται η απορία: ποιά παιδικά βρε Έλενα; Τα παιδικά χρόνια, τα παιδικά λημέρια ή... τα παιδικά παιχνίδια;

Εμφανώς ευδιάθετη, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι στην γενέτειρά της συναντά παιδικούς φίλους σχεδόν κάθε μέρα. «Θυμόμαστε πράγματα, βρισκόμαστε για καφέ, ανταμώνουμε 5 - 6 παλιές φίλες», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι τρέλες όπως έκαναν παλιά δεν κάνουν.

«Όταν βρίσκεσαι με τους παιδικούς σου φίλους μετά από τόσα χρόνια, είναι τρομερό πράγμα το ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Απλά, είμαστε πιο ώριμες», συνέχισε η Έλενα και κατέληξε: «βρίσκω δύναμη σε αυτό και με προσγειώνει κιόλας».

Ναι, καλά καταλάβατε! Για τον Τόνι και τον χωρισμό ούτε... ψίθυρος και από διάθεση... μες στην καλή χαρά!

Star.gr
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου