Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Κέρκυρα: Δολοφονία για παρενόχληση κοπέλας μέσω Facebook..!

Νεαρός δολοφονήθηκε στην Κέρκυρα επειδή παρενόχλησε κοπέλα μέσω Facebook. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης κοντά σε κεντρική πλατεία της πόλης, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Οι παρέες δυο εφήβων έκλεισαν ραντεβού μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης για να «λύσουν» τις διαφορές τους. Το ραντεβού ορίστηκε για τις 9 το βράδυ της Τετάρτης σε ένα από τα κεντρικά σημεία της Κέρκυρας.

Οι δυο παρέες, από τρία άτομα η κάθε μία, έκαναν την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, ένας από τους νεαρούς, ηλικίας 20 ετών, άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με έναν 18χρονο, μέλος της άλλης παρέας. Πληροφορίες αναφέρουν πως τον κατηγορούσε ότι παρενοχλούσε την κοπέλα του μέσω Facebook. Στην παρέα του 20χρονου υπήρχε και μια νεαρή γυναίκα και εκτιμάται ότι ήταν η φίλη του.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τότε ο 20χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 18χρονο. Στη συνέχεια μαζί με έναν ακόμη φίλο του και την κοπέλα τράπηκαν σε φυγή. Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια πολλών κατοίκων και επισκεπτών του νησιού που βρίσκονταν στο σημείο κάνοντας βόλτα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχοντας τα χαρακτηριστικά των μελών της παρέας του δράστη, τα ξημερώματα της Πέμπτης, εντόπισαν έναν εξ αυτών και τον συνέλαβαν, ενώ ακόμα αναζητείται ο 20χρονος και η κοπέλα. Παράλληλα, σε επιφυλακή βρίσκεται και το Λιμενικό προκειμένου να μην διαφύγει προς την Ηγουμενίτσα ή προς Αλβανία.

tanea.gr
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου