Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Είσαι στο internet και θέλεις να την ακούσεις?

Το διαδίκτυο έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας… ξοδεύουμε αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή μας, δουλεύοντας , διασκεδάζοντας ή ακόμα κάνοντας εργασίες αν είμαστε φοιτητές.

Αν θυμηθούμε τα παλιότερα χρόνια σε κάθε σπίτι υπήρχε ένα ραδιόφωνο που μας διασκέδαζε κάθε στιγμή της ημέρας. Διασκέδαζε τις νοικοκυρές όταν έκαναν της δουλείες του σπιτιού, διασκέδαζε τους μαθητές όταν έκαναν τις εργασίες τους για το σχολειό ή διασκέδαζε την παρέα που είχε συγκεντρωθεί στο σπίτι για το κυριακάτικο γεύμα η για κάποια γιορτή.
Πλέον το ραδιόφωνο αλλάζει μορφή, γίνετε διαδικτυακό και άρχετε για να σας διασκεδάσει να σας ενημερώσει και να σας κρατήσει συντρόφια τις ώρες που ασχολείστε με τον υπολογιστή σας και όχι μόνο…
Το Frape Radio είναι ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο που δημιουργήθηκε με σκοπό να γεμίσει τη ζωή σας μουσική, να σας κρατά συντροφιά όσο ασχολείστε με τον υπολογιστή σας, δηλαδή στη δουλεία και στο σπίτι, όταν ασχολείστε με το facebook ή to tweeter.
Στο Frape Radio έχετε την δυνατότητα να μιλήσετε με τους υπόλοιπους ακροατές , με τους παραγωγούς του ραδιοφώνου , να διαβάσετε μουσικά και όχι μόνο νέα και να ζητήσετε το αγαπημένο σας τραγούδι, να αφιερώσετε το τραγούδι σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο και να μεταφέρετε την αγάπη σας
Το Μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο 
www.Frape-radio.net  και η μουσική θα ξεκινήσει… και η ομάδα του Frape Radio θα κάνει τα πάντα για να αναβαθμίσει την διασκέδαση σας!
Frape Radio
Update YOUR entertainment.
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου