Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Η `γκάφα` της Microsoft στο twitter για την Amy Winehouse

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Amy Winehouse, η Μicrosoft μέσω του λογαριασμού του Xbox στο twitter καλούσε όλους τους followers να τιμήσουν τη μνήμη της άτυχης τραγουδίστριας αγοράζοντας το album της “Back to Black” από το μουσικό κατάστημα της Microsoft, Zune!

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια από τους χρήστες του twitter, με αποτέλεσμα η Microsoft να απολογηθεί: "Ζητούμε συγγνώμη αν το προηγούμενό μας tweet για το download του album της Amy Winehouse φάνηκε να είναι καθαρά εμπορικό. Καμία σχέση, σας διαβεβαιώνουμε".
Ο θάνατος της Amy λειτούργησε επιχειρηματικά και σε άλλες εταιρείες, όπως αναφέρει το site 'Mashable', αφού η Apple με τη σειρά της έβαλε το τελευταίο album της Amy “Back to Black” να εμφανίζεται πρώτο πρώτο στο iTunes Store, όπως και η Amazon.
Συντάκτης στο 'Business Insider' όμως αναφέρει πως αυτή η κίνηση ήταν επιχειρηματικά σωστή- η Microsoft απλά ανέφερε πως οι fans μπορούσαν να αγοράσουν τη μουσική της από τις υπηρεσίες του Zune, τη στιγμή που ανέβαιναν και πάλι οι πωλήσεις του album της, και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό...

Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου