Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Social network και από τη Microsoft;

Το όνομα «Tulalip» έχει ένα μυστικό project της Microsoft, το οποίο κινείται στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη διαρροή ενός screenshot στο Internet, το οποίο αναφέρει ότι πρόκειται για ένα site που επιτρέπει στους χρήστες «να βρουν αυτό που χρειάζονται και να μοιραστούν ότι ξέρουν, ευκολότερα από ποτέ».

Όπως φαίνεται και από το screenshot, οι χρήστες μπορούν να μπουν στο site χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς τους στο Facebook ή το Twitter.

Εκπρόσωπος της Microsoft ανέφερε ότι πρόκειται για ένα εσωτερικό project μιας ερευνητικής ομάδας της Microsoft, το οποίο εσφαλμένα διέρρευσε. Αρνήθηκε πάντως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό.

Η είδηση έκανε την εμφάνισή της λίγες μόλις εβδομάδες μετά την παρουσίαση του Google+, του κοινωνικού δικτύου της Google, το οποίο έχει ξεπεράσει ήδη τα 10 εκατ. χρήστες. Άγνωστο είναι πάντως αν η Microsoft επιχειρήσει ανάλογο άνοιγμα στην αγορά των sites κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχει καθυστερήσει αρκετά.

Για την ιστορία πάντως Tulalip είναι το όνομα μιας φυλής ιθαγενών που ζούσε στην πολιτεία της Washington, στην οποία βρίσκεται και η έδρα της Microsoft.


ΠΗΓΗ: neo2.gr
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου