Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Την πλάκωσε στο ξύλο επειδή δεν δέχτηκε το κέρασμα…!

Συνέβη στην Ουκρανία: Ο 37χρονος Ρόμαν Λάντικ, γιος ενός από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της Ουκρανίας, του Βλαντιμίρ Λάντικ, έδειξε «ποιός φοράει τα παντελόνια»: Πρόσφερε ποτό σ’ ένα κορίτσι που έτρωγε με την παρέα της σε κεντρικό εστιατόριο στην πόλη Λούχανσκ της Ουκρανίας.

Εκείνη δεν το δέχτηκε. Εκείνος θίχτηκε και το έριξε στο στήθος και τα πόδια της. Εκείνη νευρίασε και τον χαστούκισε. Εκείνος έγινε έξαλλος και την χτύπησε.

Το 20χρονο μοντέλο, Μαρία Κορσούνοβα, νοσηλεύεται σε νευρολογική κλινική όπου μεταφέρθηκε με διάσειση, μώλωπες και σοβαρό τραυματισμό στους σπόνδυλους.

Σε τηλεφωνική του συνέντευξη ο Λάντικ άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει παρελθόν στη σχέση τους. «Κι εγώ έχω μελανιές» δήλωσε ο δράστης, ο οποίος εξήγησε ότι ήθελε, λέει, να την πείσει ότι «το να πίνει σε τόσο μικρή ηλικία, δεν της κάνει καλό… Αυτό μόνο».

Για τον ξυλοδαρμό δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα: «Κι αν τσακωθήκαμε λίγο, στο μέλλον θα ξαναγίνουμε φίλοι…» είπε ατάραχος.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην κάμερα κλειστού κυκλώματος και δημοσιεύτηκε στο YouTube, κάνοντας το γύρο του κόσμου. Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, ο Λάντικ εγκατέλειψε την Ουκρανία και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στη Ρωσία



ΠΗΓΗ: real.gr
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου