Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Το ξεπούλημα το’ χει για καλαμπούρι…

1,5 χρόνο τώρα ολοκληρώνει το έργο 37 ετών, δηλ. την εξαφάνιση και υποδούλωση της Ελλάδας στα αρπακτικά της παγκόσμιας οικονομικής δικτατορίας και το καλαμπουρίζει κιόλας!

Δηλ. τι θέλετε να πουλήσω την Πελοπόννησο;! Νομίζει ότι τον υποστηρίζει η Ελλάδα και ότι του λένε ψέματα στο «κόμμα»(= συμμορία) ότι ο κόσμος αν τους δει αφύλακτους θα τους λυντσάρει! Γιατί ΔΕΝ μπορούμε να τον ξεφορτωθούμε;! Τι άλλο πρέπει να κάνει; ΔΕΝ έχει μείνει και πολλή «δουλειά». Όμως έχει μείνει, σίγουρα, ψυχή στον Έλληνα και από Σεπτέμβριο θα το δείξει…

Το κατηγορητήριο βαρύ, σαν την Ιστορία της Ελλάδας ΜΑΣ, που ξεπουλάτε χαρούμενα. Το πόσο χαρούμενα το απέδειξε ΚΑΙ η γιορτή για την… αποκατάσταση της «Δημοκρατίας». Της Δημοκρατίας των καστών και των ολίγων που ρούφηξαν σα βδέλλες τα όνειρα των νέων και όχι μόνο, τα χρήματα και τις προοπτικές του μαγικού και πανάρχαιου αυτού τόπου που έδωσε το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ πολίτευμα που οι «σύγχρονοι» κυβερνήτες πούλησαν για πολύ παραπάνω από τριάκοντα αργύρια σε παράσιτα.

Της Δημοκρατίας που για να διατηρηθεί στην θέση της διατάζει να διαλυθούν ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ διαδηλώσεις και να καθαριστεί η πλατεία! Της Δημοκρατίας που δίνει απλόχερα λίγη γη και θάλασσα για… ασφάλεια και ιστορία για να έχει κάτι και ο γείτονας! Εμείς λοιπόν ΓΑΠ ΔΕΝ είμαστε απλοχέρηδες. Θέλουμε ό,τι η Ελλάδα δικαιούται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ στην Γη.

Την Δημοκρατία, όπως μας την κληροδότησαν οι αρχαίοι πρόγονοι και ΟΧΙ ΑΥΤΗ που δημιούργησε ο σύγχρονος «πολιτισμένος» κόσμος τα νεότερα χρόνια. Την Δημοκρατία που η καταραμένη η γενιά του Πολυτεχνείου μίσησε, όπως και την ίδια την Ελλάδα. Εμείς ΔΕΝ αστειευόμαστε όταν σου λέμε ότι θα πάρεις και εσύ και οι άλλες βρώμες όσα σου αξίζουν! Το σχέδιο «1974» καταστροφής και μοιρασιάς της Ελλάδας θα μείνει στα χαρτιά. Και εσύ με το κρασί (με φαρμάκι σαν αυτό που μας κέρασες) στο χέρι!

ΠΗΓΗ: citypress-gr.blogspot
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου