Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί όλα τα κορίτσια γράφουν στο Facebook status κάτι για 36 cm , 37 cm , 38 cm, 39 cm..

Αν αναρωτιέστε γιατί όλες οι γυναίκες γράφουν στο Facebook: 36 cm , 37 cm , 38 cm, 39 cm... δεν είστε οι μόνοι με αυτήν την απορία. Όλο αυτό είναι ένα.. από τις γνωστές τρελίτσες που κάνουν τα κορίτσια κάθε χρόνο, κυκλοφορούν ένα meme στο Internet για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Ποιά είναι η σημασία του 36 cm , 37 cm , 38 cm, 39 cm.. ?
Όταν βλέπετε κάτι τέτοιο στο Facebook, μην πάει ο νους σας στο πονηρό(όπως πήγε και εμένα, αρχικά).θα σας αποκαλύψει αυτό το μεγάλο μυστικό των γυναικών!!
Οι γυναίκες που γράφουν στο status τους ένα "36 cm , 37 cm , 38 cm, 39 cm ..." , δεν εννοούν το μέγεθος (ξέρετε εσείς) αλλά το νούμερο παπουτσιού που φοράνε ακολουθούμενο από το cm και μια θλιβερή φατσούλα.
Όλο αυτό το παιχνίδι έχει τεράστια απήχηση επειδή έχει κάνει εμάς τα αγόρια να σκεφτόμαστε 1002 .. όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο στο status των σεμνών γυναικών που τυχαίνει να είναι φίλες μας!!
Ορίστε και το μήνυμα που απέσπασα με πονηρό τρόπο από μια φίλη μου στο Facebook.
Kορίτσια ... θα συνεχίσουμε να τo διατηρούμε ...!
Και πάλι ήρθε η εποχή του χρόνου ... για τη στήριξη της συνειδητοποίησης του καρκίνου του μαστού! Το πρώτο έτος παίξαμε πληκτρολογώντας το χρώμα του σουτιέν. Πέρυσι, γράψαμε το μέρος στο οποίο αφήναμε την τσάντα .... φέτος θα είναι λίγο διαφορετικό. Θα πρέπει να γράψετε το μέγεθος του παπουτσιού σας (αριθμό μόνο) και στη συνέχεια "cm" και, στη συνέχεια, μια θλιβερή φατσούλα. Θυμηθείτε τον πρώτο χρόνο συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι, τόσες πολλές γυναίκες που ανεφέρθηκε στις ειδήσεις. Θα υπενθυμίσω σε όλους ότι το κάνουμε αυτό για την ευαισθητοποίηση ...!! Δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν άντρα να ξέρει τι σημαίνει, ώστε να αναρωτιούνραι!! Παρακαλώ αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό (σε προσωπικό μήνυμα) σε όλες τις φίλες σας και ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε μια επανάσταση μεγαλύτερη από το πρώτο έτος !!!!!

Ο Οκτώβριος (κάποιες βιάστηκαν) είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, και εκατομμύρια γυναίκες χρησιμοποιούν αυτό το meme ως πολεμική κραυγή για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την έγκαιρη διάγνωση του.
Αυτό το meme έχει ως στόχο να μας βάλει σε σκέψεις ώστε να σχολιάσουμε την κατάσταση και να μάθουμε τι εννοεί η φίλη μας , έτσι το θέμα παίρνει διαστάσεις , συζητιέται και η συζήτηση θα σε παρακινήσει να ενημερωθείς για το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθώς αυτή η ασθένεια θα σκοτώσει 10 εκατομμύρια γυναίκες στα επόμενα 25 χρόνια.
Αν θυμάστε , πέρσυ , οι γυναίκες έγραφαν στο status τους, το μέρος στο οποίο αφήνανε την τσάντα.. το παιχνίδι έγινε ανάρπαστο στους γυναικείους κύκλους και οι άντρες αναρωτιόντουσαν τι στο καλό είναι αυτό με το μέγεθος..


ENERGO
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου