Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Προγραμματίζουν νέες κινητοποιήσεις

Για δέκατη πέμπτη ημέρα διαδήλωσαν την Τετάρτη στο Σύνταγμα οι Έλληνες Αγανακτισμένοι, με το αρχικό αυθόρμητο της προσέλευσης μπροστά από τη Βουλή να το διαδέχεται πλέον ο προγραμματισμός των κινητοποιήσεών τους.

Όπως ανακοίνωσαν, την ημέρα που θα συζητηθεί το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα θα σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το Κοινοβούλιο.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι για την ερχόμενη Τετάρτη, ημέρα γενικής απεργίας, ώστε να ενωθούν με τους εργαζόμενους της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κι έτσι να καταγράψουν νέο ρεκόρ συμμετοχών στη συγκέντρωση.

Πάντως, όλα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία με εκτενή ρεπορτάζ κάνουν αναφορές στο ελληνικό κίνημα της πλατείας, ενώ Έλληνες της Ομογένειας με ανοιχτές επιστολές συμπαράστασης και συμβολικές διαμαρτυρίες στέκονται στο πλευρό των Αγανακτισμένων.

Εν τω μεταξύ, μετά την κόντρα του Γιάννη Μπουτάρη και την άρνησή του να του παραχωρήσει τη πλατεία Αριστοτέλους, ο Μίκης Θεοδωράκης πήγε την Τετάρτη στην περιοχή συνοδευόμενος από εκατοντάδες πολίτες και δήλωσε αποφασισμένος να παραμείνει εκεί μέχρι την ομιλία του απόψε

από http://news.pathfinder.gr/greece/news/716151.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου