Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Θρίλερ με 11χρονο αγγελούδι που ξεψύχησε σε ξενοδοχείο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου ενός 11χρονου από τη Βρετανία, που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξέπνευσε μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του στο παραλιακό χωριό Σύβοτα της Θεσπρωτίας.

Για την οικογένεια των Βρετανών τουριστών οι καλοκαιρινές διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία όταν οι γονείς έντρομοι διαπίστωσαν πως το αγγελούδι τους είχε χάσει τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου.

Μόλις μπήκαν στο δωμάτιο οι τραγικοί γονείς και είδαν το παιδί τους σε αυτή την κατάσταση, προσπάθησαν να το συνεφέρουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Οι άτυχοι γονείς έβαλαν τις φωνές καλώντας σε βοήθεια.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου κάλεσαν ασθενοφόρο που μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Φιλιατών, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν απολύτως τίποτα παρά να διαπιστώσουν τον θάνατο του μικρού.

Το άψυχο σώμα του 11χρονου Βρετανού μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και υπεβλήθη σε νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη. Ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια καθώς τα αποτελέσματα της νεκροτομής δεν έδειξαν τίποτα το επιλήψιμο που να γεννά υποψίες στις αρχές.

Φαίνεται πως ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, ενώ ρόλο-κλειδί στην πορεία των ερευνών αναμένεται να παίξουν τόσο το ιατρικό ιστορικό του άτυχου παιδιού, όσο και οι περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Espressonews.gr
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου