Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Συγκλονιστικό: Έπνιξε τα παιδιά της και τα κρατούσε στο πορτ-μπαγκάζ..!

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη στη Βρετανία για την υπόθεση της 44χρονης μητέρας που έπνιξε τα δύο παιδιά της,

τον 3χρονο Χάρι και τη 2χρονη Ελίζ, τα τοποθέτησε σε τσάντες γυμναστηρίου και τα κρατούσε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, την ώρα που είχε στήσει καρτέρι θανάτου και στον πατέρα τους, Πολ Ντόνισον.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη κατατεθεί στο δικαστήριο και δημοσιεύονται σήμερα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η 44χρονη Φιόνα Ντόνισον θέλησε να εκδικηθεί τον πατέρα των παιδιών της, γιατί πίστευε πως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Η δικηγόρος Κριστίνα Λέινγκ είπε πως: «τα παιδιά βρέθηκαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της κατηγορούμενης. Είχαν πεθάνει από ασφυξία, που πιθανότατα προήλθε από πνιγμό με μαξιλάρι. Ήταν ντυμένα με τις πιτζάμες τους και τοποθετημένα σε διαφορετικές τσάντες γυμναστηρίου».

Ο φόνος των παιδιών εκτιμάται πως έγινε στις 26 Ιανουαρίου του 2011, στο σπίτι το οποίο νοίκιαζε η μητέρα στο Surrey, όπου και είχε μετακομίσει μαζί με τα δύο της παιδιά, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον άνδρα της, Πολ. Η ίδια αμέσως μετά τη δολοφονία των παιδιών της πήγε στο σπίτι του πρώην της και το περίμενε με μαχαίρια, για να τον σκοτώσει, όμως ο Πολ δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του εκείνο το βράδυ και έτσι την επομένη η Φιόνα παραδόθηκε στην αστυνομία.

Η Λέινγκ υποστήριξε στο δικαστήριο πως, σύμφωνα με το πόρισμα των ψυχιάτρων, η κατηγορούμενη πάσχει από ναρκισσισμό. Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η Φιόνα πίστευε πως αυτή ήταν ο κουβαλητής του σπιτιού και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στον γάμο της, απαιτώντας μια χλιδάτη ζωή, που τελικά τους οδήγησε σε χρέη. Η Φιόνα είχε γνωρίσει τον Πολ όταν εργάζονταν στην ίδια χρηματοοικονομική εταιρεία και οι δυο τους είχαν προηγούμενους γάμους.

Η εισαγγελία υποστηρίζει πως η Φιόνα προσπάθησε να κάνει κόλαση τη ζωή του Πολ και χρησιμοποίησε ως «ύστατο όπλο» τον φόνο των παιδιών τους. Η Φιόνα Ντόνισον αρνείται τις κατηγορίες για δολοφονία των παιδιών της, λέγοντας πως βρισκόταν σε κατάθλιψη και δεν θυμάται τίποτα από τα όσα τραγικά συνέβησαν. Η δίκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναμένεται να διαρκέσει 4 με 5 εβδομάδες ακόμα.

Zougla.gr
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου