Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

Ο Χ. Παπουτσής για την τραγωδία στην Κύπρο

Την οδύνη του θέλησε να εκφράσει ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής για την ανείπωτη τραγωδία που έλαβε χώρα στη ναυτική Βάση της Κύπρου και είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν τόσες ανθρώπινες ζωές.

Ο κ.Παπουτσής τίνισε πως η ελληνική Κυβέρνηση είναι σε συνεχή επαφή με την κυπριακή Κυβέρνηση, τόσο μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών όσο

και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενώ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε δεύτερη γραμμή υποστήριξης βρίσκεται σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου να συνδράμουμε στην προσπάθεια η οποία γίνεται στην Κύπρο.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το οποίο έχει και την ευθύνη για την άμεση παροχή βοήθειας, βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα με ένα C-130 , γιατρούς και νοσηλευτές που αν χρειαστούν, μπορούν να μεταβούν εκεί. Από τη δική μας πλευρά αν χρειαστούν είτε δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με εξειδικευμένα στελέχη, είτε της Αστυνομίας, έχουμε δηλώσει δια του Υπουργείου Εξωτερικών ότι είμαστε σε πλήρη διάθεση προς την Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου