Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Χειροκρότησαν τον Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο..!

Το θερμό χειροκρότημα των μελών του υπουργικού συμβουλίου απέσπασε χθες το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του,

η οποία διαπνεόταν από διθυράμβους για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε λόγο για «ιστορικές αποφάσεις», ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της εισήγησης δεν απευθυνόταν στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά στον ελληνικό λαό, καθώς τα όσα έλεγε μεταδίδονταν απευθείας από την τηλεόραση.

«Τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει χωρίς τη δική σας προσπάθεια και θυσίες. Θέλω να είστε όλοι περήφανοι για τον αγώνα και τη χώρα μας. Βρεθήκαμε στο χείλος της αβύσσου, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων», είπε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε μάλιστα πως κατά τη διάρκεια της Συνόδου αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η ελάφρυνση των βαρών της ελληνικής οικογένειας. «Βάζουμε επιτέλους τάξη στο σπίτι μας, ενώ θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας».

Δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη του, ωστόσο, και κατά της αντιπολίτευσης και ειδικότερα της Ν.Δ., «η οποία έχασε την ευκαιρία να συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια και την επιτυχία. Επέλεξε να είναι στην εξέδρα, και όχι στον στίβο της μάχης».

Αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της Συνόδου και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Espressonews.gr
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου