Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

"Αφήστε με να πεθάνω"! Συγκλονίζει η 9χρονη Karen..!

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της 9χρονης Karen Chinskie, η οποία, έχοντας υποστεί χειρουργικές επεμβάσεις που διήρκησαν συνολικά πάνω από 70 ώρες, αυτό που ζητά είναι να την αφήσουν να πεθάνει.

Το 9χρονο αγγελούδι πάσχει από μία ασθένεια- πρόκληση για τους γιατρούς, οι οποίοι, έχοντας καταβάλει μεγάλες προσπάθειες δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν.

Οι επεμβάσεις ήταν τόσο επίπονες, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun» που οι γιατροί έπρεπε να παρέχουν κάθε φορά ηρεμιστικά που δίδονται σε άλογα, προκειμένου να τη ναρκώσουν.

Τα προβλήματα υγείας ήλθαν όταν η Karen υπέστη κρίση, ύστερα από πτώση της από άλογο, όταν ήταν μικρότερη. Η ανάλυση αίματος έδειξε ότι έπασχε από έλλειψη σιδήρου και της παρασχέθηκαν τα απαραίτητα συμπληρώματα. Ωστόσο μέρα με τη μέρα, η κατάστασή της χειροτέρευε και έτσι ξεκίνησαν οι χειρουργικές επεμβάσεις, ωστόσο η κατάστασή της δεν έχει βελτιωθεί.

Το μόνο που θέλει πλέον, είναι «να πεθάνει», ενώ τραγική φιγούρα η μητέρα της, η οποία στο άκουσμα της παραπάνω φράσης ξεσπά σε κλάματα.

« Εύχομαι να μπορούσαν τουλάχιστον να μας δώσουν μια διάγνωση ώστε να ανακουφιστεί και να αποκτήσει τη ζωή που της αξίζει. Πονάει διαρκώς. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν καμία απάντηση. Κάποια στιγμή δε δίστασαν να με κατηγορήσουν ότι δεν της έδινα πολλά λαχανικά και φρούτα», είπε, μεταξύ άλλων η μητέρα.

Zougla.gr
Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου